terug

Stage Front-End Development/Graphic Design

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie onlinemarketingcampagnes? Ben je ondernemend en creatief? Dan is deze stage écht iets voor jou!

Omschrijving

The Online Group is op zoek naar een student (bijvoorbeeld van de opleiding CMD) die ons gaat ondersteunen op het gebied van graphic design en front-end development. Je werkt nauw samen met onze concept developer en contentmarketeers om de beleving van een merk over te brengen op de doelgroep. Je wordt een volwaardig lid van het team: je denkt mee over nieuwe concepten voor klanten, werkt mee aan verschillende interne projecten en bent medeverantwoordelijk voor de positionering van The Online Group als hét onlinemarketingbureau in Nederland.

Jouw profiel

  • beschikbaar vanaf september 2019;
  • passie voor webdesign en design algemeen;
  • kennis van Photoshop en Illustrator;
  • ervaring met WordPress;
  • kennis van MySQL en PHP is een pré;
  • creatief en kan zich inleven in merken;
  • in staat overzicht te behouden en accuraat te werken;
  • houdt van een vrijdagmiddagborrel 😉

Wie zijn wij?

The Online Group is een Amsterdams onlinemarketingbureau. Sinds 2010 ontwikkelen we complete online strategieën en brengen we de specialismen zoekmachinemarketing, contentmarketing, socialmediamarketing en website- en app-concepting, -design en –ontwikkeling samen onder één dak. Op deze manier helpt The Online Group bedrijven en merken de online kansen maximaal te benutten. We zijn een jong en ambitieus team met passie voor online marketing.

Wat biedt The Online Group?

Binnen een professionele en dynamische werkomgeving met gezellige, jonge collega’s krijg je de ruimte om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Naast goede begeleiding ontvang je ook een stagevergoeding. Indien je vanuit je opleiding een extra opdracht moet verrichten, krijg je daar uiteraard de tijd en ruimte voor.

Interesse?

Stuur jouw motivatie samen met je CV naar a.sabanovic@theonlinegroup.com t.a.v. Amina Sabanovic.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact