terug

Zoekmachine-optimalisatie

Optimaliseer je SEO en SEA voor het beste resultaat

Bij The Online Group vinden we het belangrijk dat zoekmachinemarketing optimaal wordt ingezet. We genereren relevante traffic van prospects naar de website door middel van zoekmachine-optimalisatie en realiseren clicks en conversies via zoekmachine-advertenties. Door het effect van de activiteiten constant te monitoren en analyseren, zorgen we ervoor dat de vindbaarheid van de website in zoekmachines optimaal is.

Website-optimalisatie

Zoekmachines veranderen regelmatig de eisen waaraan een goed vindbare website moet voldoen. Het is dus belangrijk om de website blijvend te optimaliseren. Onze zoekmachinespecialisten houden de zoekmachinepositionering nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat de website altijd up-to-date is, snel blijft en zoekmachinevriendelijk is.

Conversie-optimalisatie

Met conversie-optimalisatie zorgen we ervoor dat we het hoogst haalbare uit het beschikbare budget halen. Door de websitestatistieken te analyseren, hebben we zicht op de traffic en het aantal conversies vanuit zoekmachines. Zo krijgen we een goed beeld van de prestaties en effectiviteit van de content en zoekmachine-advertenties. Op basis van deze gegevens passen we de activiteiten waar nodig aan om de clicks, traffic en conversies te optimaliseren.

Zoekmachinemarketingrapportage

Om een rapportage rondom de zoekmachinemarketingactiviteiten op te stellen, analyseren we de websitestatistieken grondig. We kijken onder andere naar de pagina’s waarop de bezoeker op de website binnenkomt, het uitvalpercentage en het pad dat de bezoeker door de website bewandelt. Na de analyse stellen we een zoekmachinemarketingrapport op. Hierin verwerken we grafieken en tabellen, onderbouwen we bepaalde inzichten en geven we adviezen ten behoeve van conversie-optimalisatie. Deze rapporten kunnen we wekelijks, maandelijks of per kwartaal toesturen.

SEO is constant in ontwikkeling

De factoren die bepalen of een website wel of niet goed vindbaar is, veranderen continu. Websites die niet (op de juiste manier) zijn geoptimaliseerd, worden ‘gestraft’ en zijn minder goed vindbaar in zoekmachines. Bij The Online Group houden we de ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing nauwlettend in de gaten en zorgen we ervoor dat de website up-to-date is en voldoet aan de laatste eisen.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact