terug

Websiteteksten

Websiteteksten laten schrijven

Een goed vindbare website begint bij goedgeschreven webteksten. De basis van website-optimalisatie voor zoekmachines bestaat uit het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, de selectie van relevante zoekwoorden en het schrijven van webteksten. Aanvullend kunnen we onder andere beelden of video’s ontwikkelen en de laadtijd van de website optimaliseren.

Zoekwoordenanalyse

Door de juiste technieken te gebruiken en zo heldere SEO-teksten te schrijven, zorgen we voor een betere vindbaarheid van de website in zoekmachines. We starten altijd met een zoekwoordenanalyse om inzicht te krijgen in de informatiebehoefte van de doelgroep. Op basis hiervan bepalen we in overleg de globale inhoud van de pagina’s. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van de teksten en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

SEO-teksten laten schrijven

Op basis van de zoekwoorden schrijven we overzichtelijke websiteteksten die een antwoord geven op de zoekopdracht van de doelgroep. We houden rekening met de juiste lengte van de teksten, gebruiken een geschikte tone-of-voice die past bij de organisatie en schrijven pakkende meta-teksten. Ook zorgen we voor een relevante URL-structuur. In overleg bepalen we de hoeveelheid pagina’s en eventuele ondersteuning van beeld of video bij de teksten.

Zoekmachine-optimalisatie

Niet alleen het schrijven van zoekmachine-geoptimaliseerde webteksten draagt bij aan een goede vindbaarheid in zoekmachines. Ook de laadtijd van de website, een goede websitestructuur en het gebruik van beeld dragen bij aan de optimalisatie van de website. Onder het genot van een kop koffie nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Naast dat goede websiteteksten de gebruikerservaring van je website verbeteren, zorgen krachtige foto’s er ook voor dat bezoekers langer op je website blijven. Dit kunnen stockfoto’s zijn, maar ook speciaal door onze fotografen geschoten foto’s.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact