terug

Social apps

The Online Group heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van social apps

Het opzetten van een online- of socialmediacampagne waarin een applicatie centraal staat, kan voor een merk veel betekenen. Niet alleen in likes en traffic, maar ook in engagement, lead quality, lead generatie en brand experience. Onze creatives en developers ontwikkelen unieke en bovenal efficiënte social apps voor zowel desktop, tablet als mobiel.

Social apps

De juiste social apps zorgen voor meer groei, bereik en engagement van een community op social media. Wij bedenken en creëren applicaties die aansluiten op de interesses van de doelgroep en die de virale werking van social media maximaal benutten. Denk hierbij aan Facebook-competities en social games. Wij zitten hierbij niet vast aan bepaalde kaders en kunnen onder andere koppelingen maken met eigen systemen. We hebben veel van onze klanten op digitaal vlak zien groeien door de inzet van social apps en competities. Binnen een korte tijd werd een groot bereik en veel engagement met het merk gegenereerd.

Responsive design

De social apps die wij maken, zijn te allen tijde responsive. Ze passen zich naadloos aan het scherm van een mobiele telefoon of tablet aan. Wij zorgen ervoor dat een applicatie perfect werkt op elk device.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact