terug

Website-onderhoud

The Online Group verzorgt het onderhoud van jouw website, app of webshop en zorgt ervoor dat deze altijd optimaal functioneert

Nieuwe updates en ontwikkelingen van systemen volgen elkaar snel op. Doorlopend onderhoud is dan ook essentieel om de website, webshop of app naar verwachting te laten functioneren. Ook vragen nieuwe regels van zoekmachines als Google regelmatig om aanpassingen. Wij nemen desgewenst het onderhoud en de optimalisatie van de website of app van onze klanten geheel uit handen.

Optimaliseren aan de hand van statistieken

Indien gewenst maken we maandelijks een overzichtelijke rapportage van de websitestatistieken en relevante KPI’s. Zo krijgen we inzicht in de prestaties van de webpagina’s en kunnen we de pagina’s, die niet naar wens presteren, optimaliseren.

Contentmarketing en socialmediamarketing

Een andere manier om de website up-to-date te houden, is het regelmatig publiceren van nieuwe content. Dit maakt de website interessant voor de doelgroep om terug te keren en tegelijkertijd draagt het bij aan een betere positie in zoekmachines. Ook kunnen we de socialmediastrategie vormgeven en de verschillende kanalen onderhouden.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact