terug

Website laten maken

Bij The Online Group kan je responsive WordPress-websites laten maken

The Online Group is expert in het bouwen van responsive (corporate) websites. Wij pakken het gehele traject op, van start to finish. Dit betekent dat wij UX-design inzetten voor de optimale flow naar een conversie, wat deze conversie ook mag zijn. Wil je een bepaald aantal inschrijvingen voor de nieuwsbrief? Of 5% extra downloads van een E-Book? Wij brengen je doelstellingen samen met jou in kaart en stemmen het design van de website hierop af. Ons doel is dat jouw website er representatief uitziet, op alle apparaten goed te bekijken is en dat je hem zelf kan bijhouden.

Responsive websites

Vrijwel elke Nederlander is in het bezit van een smartphone. Omdat mobiel dataverkeer een steeds groter deel uitmaakt van het totaal, rankt Google mobielvriendelijke sites hoger in haar zoekresultaten. Het is dus zeer belangrijk om op deze trend in te spelen. De websites die wij maken zijn altijd responsive en worden dus automatisch afgestemd op het scherm van een mobiele telefoon of tablet. Zo zorgen we voor een optimale user-experience waardoor de boodschap goed overkomt en het gestelde doel wordt behaald.

Ruime ervaring met WordPress

Wij hebben veel ervaring met het open source CMS van WordPress waarin we geheel nieuwe websites produceren. Onze WordPress-developers kennen alle ins en outs van het systeem en zijn op de hoogte van de laatste updates. We zorgen ervoor dat de website goed beveiligd is tegen ongewenste activiteiten en optimaliseren de snelheid doorlopend.

Zo gaat The Online Group te werk bij website- en app-projecten

Wij weten als geen ander dat elk websiteproject uniek is en een advies op maat vereist. Daarom starten we elk nieuw project met een intakegesprek met één van onze projectmanagers en creatives. Dit gesprek dient als kennismaking; er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het vraagstuk, de wensen en behoeften worden besproken en de doelstellingen worden in kaart gebracht.

Na het gesprek vertalen we de verwachtingen en doelstellingen naar de eerste ideeën en hebben we genoeg informatie om een indicatie van de benodigde uren en kosten op te stellen. Vervolgens koppelen we dit, in de vorm van een voorstel, terug en wordt duidelijk of we op de goede weg zitten.

Kick-off meeting

Als het voorstel akkoord is, plannen we een kick-off meeting in waarin we alle wensen en behoeften van de klant zo concreet mogelijk maken. Belangrijke zaken komen aan bod: de navigatie, opbouw van de pagina’s, call-to-actions, andere functionaliteiten en de wensen op het gebied van design en user-experience.

Concept en plan van aanpak

Nadat we alle informatie hebben verzameld, verdiepen onze online marketeers zich in het doel van de website of app en de customer journey van de doelgroep. Hierna kan het creatieve proces echt beginnen. Er wordt een eerste concept bedacht, waarin een beeld wordt geschetst van hoe de nieuwe website of app eruit komt te zien. Ook maken we een realistische planning met verschillende feedbackmomenten, oplevermomenten en de wensen van de klant. Na akkoord van de klant begint de designfase.

The Online Group is expert in responsive webdesign

Als het website- of app-concept akkoord is, begint de designfase. We ontwerpen alles zelf, of dit nu gaat om een one-page (campagne) website, (social) app, webshop, intern platform of een uitgebreide (corporate) website. Wij maken custom-made WordPress-websites met een uniek en onderscheidend design dat naadloos aansluit op de identiteit en de huisstijl van een merk, organisatie of campagne.

Van voorstel naar design

Met alle verworven informatie wat betreft het doel, de customer-journey en de wensen van de klant, wordt een flowchart gemaakt van de website of de app. Dit is een raamwerk van alle pagina’s en een overzicht van hoe deze met elkaar verbonden zijn. Tevens wordt bepaald welke paginatemplates er komen en wordt per template een wireframe ontwikkeld. Nu kan het designen echt beginnen! Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste trends, de optimale user-experience, het goedgekeurde concept en de identiteit van het merk of de organisatie.

Om er zeker van te zijn dat het web- of app-design volledig aansluit op de identiteit van de organisatie en de wensen van de klant, plannen wij altijd meerdere feedbackrondes in. Zo wordt de klant bij het gehele proces betrokken en zorgen we er samen voor dat het gewenste eindresultaat wordt bereikt. Middels deze transparante manier van werken hebben we al veel mooie websiteprojecten gerealiseerd.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact