terug

Webshop laten maken

Bij The Online Group kan je een webshop laten maken

Heb je een nieuw product dat je het liefst zo snel mogelijk op de markt brengt? Of wil je met je huidige producten de stap van offline naar online maken? Een webshop is tegenwoordig onmisbaar als toevoeging aan een fysieke winkel. Velen slaan de fysieke locatie over en maken meteen de stap naar online. Met een webshop kun jij je afzetmogelijkheden vergroten omdat je een veel grotere potentiële doelgroep bereikt. Het is dus belangrijk dat het uiterlijk van je webshop goed in orde is. Als je webshop onduidelijk is, dan is je klant zo weer verdwenen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat jouw producten duidelijk worden afgebeeld en dat de productspecificaties goed leesbaar zijn.

Wij ondersteunen bij het hele proces

The Online Group helpt mee om jouw webwinkel op te starten. We regelen alles; van design en development, tot onderhoud van je webshop. Wij zorgen ervoor dat je webshop snel is, zodat animaties van producten snel worden geladen. Verder kunnen wij verschillende online betaalmogelijkheden voor je klanten aanbieden. Als de webshop is ontwikkeld, kunnen wij je door middel van zoekmachinemarketing helpen om gevonden te worden in Google. Op deze manier weten klanten je te vinden als ze opzoek zijn naar jouw product.

Responsive webwinkels

De webshops die wij ontwikkelen, zijn responsive; ze passen zich automatisch aan het beeld van de tablet of smartphone aan. De bezoeker kan hierdoor gemakkelijk jouw producten bestellen met welk device dan ook.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact