terug

Video

Videocontent laten maken

Bij The Online Group ontwikkelen we onder andere originele productvideo’s, promotievideo’s of geven we een videocampagne een levendige invulling middels influencer marketing op YouTube. Of het nu gaat om het creëren van brand awareness, het informeren van de doelgroep of het intern motiveren van werknemers, wij creëren een geschikte videostrategie die aansluit op de doelstellingen.

Effectieve videocontent

We produceren online video’s voor B2B- en B2C-organisaties. Voorafgaand aan het creëren van de videostrategie doen we uitgebreid doelgroeponderzoek, zodat we weten waar zij behoefte aan heeft. Vervolgens ontwikkelen we effectieve videocontent die aansluit op de specifieke doelgroep.

Multichannel videomarketing

Video’s kunnen via verschillende kanalen worden gedeeld. Per campagne kijken we welke kanalen het meest geschikt zijn en hoe verschillende kanalen elkaar kunnen ondersteunen. Zo is het mogelijk om de video op YouTube te plaatsen en via een kanaal als de website te embedden om de vindbaarheid te verbeteren.

Bedrijfsfilm of productvideo laten maken

We zijn benieuwd waar jij op dit moment mee bezig bent en of de inzet van video jouw online activiteiten kan versterken. Onder het genot van een kop koffie delen we graag onze ervaring met verschillende videoprojecten en wat onze diensten voor jou kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact  met ons op.

Naast video’s gefilmd door onze filmploeg, ontwikkelen wij animaties en explanimations. Onze motion graphic designers hebben veel ervaring met het ontwikkelen van storyboards, het animeren van de visuals en hebben een uitgebreid netwerk met professionele stemacteurs en –actrices die voice-over teksten kunnen inspreken.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact