terug

Socialmediamonitoring

Online monitoring en analytics onthullen nuttige informatie over de online status van jouw merk, product of organisatie

Door te monitoren wat er online over je merk, product of organisatie wordt gezegd, kun je kansen en bedreigingen in kaart brengen en hier vervolgens op inspelen. Ook kan informatie over klanten en concurrenten zeer waardevol zijn.

Socialmediamonitoring

Een monitoringmethode waardoor wij veel relevante informatie verkrijgen, is socialmediamonitoring. Met behulp van van een speciale tool leveren onze analisten heldere rapportages met daarin informatie over wat er op onder andere fora, blogs, nieuwssites en socialmediakanalen wordt gezegd over een bepaald onderwerp. Deze gegevens kunnen bruikbaar zijn om een nieuwe strategie vorm te geven of een bestaande strategie bij te sturen.

Website-analytics

Het monitoren van het gedrag van bezoekers op je website kan veel vertellen over knelpunten en de informatiebehoefte van je doelgroep. Bijvoorbeeld vanaf welke pagina de bezoeker is binnengekomen, hoe lang ze op de website blijven en op welke pagina’s ze afhaken. Wij brengen dit helder in kaart en leveren overzichtelijke analytics-rapportages. Dit kunnen Google Analytics-rapportages zijn, maar ook verslagen van andere analytics-programma’s. Aanpassingen aan de hand van deze gegevens kunnen ervoor zorgen dat je website beter converteert.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact