terug

Social posts

Socialmediacontent laten maken

Via socialmediakanalen wordt veel content gedeeld. Van personen zelf, maar ook van organisaties. Om op te vallen tussen al deze berichten is het belangrijk dat de socialmediacontent aansluit op de belevingswereld van de doelgroep en onderscheidend is. Wij creëren dagelijks content voor socialmediakanalen van verschillende organisaties in de B2B- en B2C-branche.

Tekstuele en visuele content

Content voor social media bestaat uit pakkende, interessante teksten en opvallende beelden of video’s die de aandacht van de doelgroep grijpen. Afhankelijk van de wensen gaan wij aan de slag met de creatie van socialmediacontent die past bij het bedrijf en aansluit op de behoeften van de doelgroep.

Socialmediastrategie

Afhankelijk van de te bereiken doelgroep denken we na over relevante contentlijnen, de te hanteren tone-of-voice en een aantrekkelijke visuele stijl die past bij de identiteit van het bedrijf. We duiken in de huid van de doelgroep en onderzoeken welke content zij graag ziet. Continu analyseren we de resultaten van de berichten om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de content en sturen deze waar nodig bij. We maken periodieke contentkalenders met socialmediaposts in verschillende contentlijnen.

Wij maken content die in de smaak valt

Wij creëren content voor verschillende merken in uiteenlopende branches. Zo informeren we een zakelijke doelgroep van KPMG op LinkedIn, maar stimuleren we ook jonge ouders op Facebook om met hun kinderen meer met taal bezig te zijn voor Gemeente Amsterdam. We bespreken graag de mogelijkheden van de creatie van socialmediacontent. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Webcare & social media uitbesteden

Onze socialmediamarketeers zijn gespecialiseerd in community management, webcare en adverteren op verschillende socialmediakanalen.

Het is belangrijk dat social posts worden geschreven in een tone-of-voice die de doelgroep aanspreekt. Hetzelfde geldt voor websiteteksten, die wij altijd op basis van een zoekwoordenanalyse en in de taal van de doelgroep schrijven.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact