terug

Website-optimalisatie voor SEO

SEO-marketing van de hoogste kwaliteit

Het optimaliseren van de website voor zoekmachines bestaat uit on-site- en off-site-optimalisatie. Sterke SEO-teksten, een doordachte navigatiestructuur en backlinks van relevante websites zijn onmisbaar voor een goed vindbare website.

Basis van zoekmachine-optimalisatie

Goede websiteteksten zijn de basis van een goed vindbare website. In combinatie met een goede, interne linkstructuur en navigatieflow vormt dit de on-site-optimalisatie.

SEO-teksten, linkstructuur en navigatie

Om de doelgroep zo goed mogelijk te informeren, is het belangrijk om te weten naar welke informatie ze op zoek is. Middels een uitgebreide zoekwoordanalyse onderzoeken we aan welke content de doelgroep behoefte heeft en op welke manier hier invulling aan kan worden gegeven, om haar vervolgens te activeren en te converteren. We bepalen zorgvuldig de zoekwoorden en gaan aan de slag met de websiteteksten en meta-tags. Daarnaast nemen we de interne linkstructuur en navigatie onder de loep en zorgen we dat deze optimaal zijn ingericht.

Off-site-optimalisatie: linkbuilding

Voor een goede vindbaarheid in Google moet niet alleen de eigen website optimaal zijn ingericht, het is ook belangrijk dat andere (relevante) websites naar jouw website linken. Dit wordt off-page-optimalisatie of linkbuilding genoemd. Naast vindbare SEO-teksten ontwikkelen we ook effectieve linkbuilding-strategieën.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact