terug

Linkbuilding

Linkbuilding om je online vindbaarheid te verbeteren

Niet alleen het ontwikkelen van SEO-teksten en optimaliseren van de interne linkstructuur zorgen ervoor dat de website beter vindbaar is voor zoekmachines. Ook het verkrijgen van relevante backlinks (andere websites die naar jouw websitecontent linken) is een belangrijk aspect dat de positie van websites in zoekmachines bepaalt.

SEO & linkbuilding

Zoekmachine-optimalisatie bestaat uit on-site- en off-site-optimalisatie. On-site-optimalisatie is het optimaliseren van de websiteteksten en de interne linkstructuur. Off-site-optimalisatie bestaat uit het verkrijgen van backlinks van relevante websites. Hoe meer online bronnen naar de website verwijzen, des te beter de positionering in zoekmachines.

Aan de slag met een linkbuilding-strategie

Om relevante backlinks te verkrijgen, is het ten eerste belangrijk dat de website unieke en waardevolle content bevat. Ten tweede moet men ook van het bestaan van de content afweten. Onze SEO-tekstschrijvers en online strategen ontwikkelen een linkbuilding-strategie die erop is gericht om de content te optimaliseren en te verspreiden om relevante links naar de website te genereren.

Linkbuilding uitbesteden

Het optimaliseren van content en uitwerken van een linkbuilding-strategie is een tijdrovende bezigheid waar niet iedereen de tijd en kunde voor in huis heeft. Het uitbesteden van off-site- en on-site-optimalisatie aan professionals die hier dagelijks mee bezig zijn, kan dan handig zijn. Bij The Online Group analyseren we de website en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website waar nodig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden omtrent zoekmachine-optimalisatie door te nemen.

Adverteren in Google

Naast het optimaliseren van de content en genereren van links om organisch vindbaar te zijn in Google, is het ook mogelijk om te adverteren in de zoekmachine met Google AdWords. The Online Group is partner van Google en heeft veel ervaring met het opzetten van effectieve AdWords-campagnes om snel vindbaar te zijn in Google.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact