terug

Contentcreatie voor SEO

Maak je website goed vindbaar door middel van contentmarketing

Elke dag verschijnt er meer en meer content online en ook jouw concurrent levert daar een bijdrage aan. Het is daarom belangrijk om in deze constante stroom van nieuwe informatie online goed vindbaar te zijn met sterke content. Content die relevant is en de doelgroep aanspreekt, maar ook de juiste zoekwoorden bevat en de doelgroep tot actie aanzet. Zoekmachine-optimalisatie en contentmarketing gaan daarom hand in hand.

Goed vindbare content

Met zoekmachine-optimalisatie zorgen we ervoor dat de website op relevante termen vindbaar is voor de doelgroep. Voor een groot gedeelte realiseren we dit met content. Onze contentmarketeers hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van content voor websites, die ervoor moet zorgen dat de websites hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Content voor verschillende kanalen

Of het nu gaat om content voor een zakelijke doelgroep in een specifiek segment of content voor een consumentenproduct, wij maken ons de materie eigen en weten de doelgroep te boeien en de website vindbaar te maken. Voor de creatie van verschillende soorten content voor verschillende kanalen en doeleinden, beschikken we over ervaren contentmarketeers.

Website vindbaar maken met content

Het schrijven van content, zoals websiteteksten en blogs met als doel de vindbaarheid van de website te vergroten, vergt veel specifieke kennis en is een tijdrovende bezigheid. Het uitbesteden van de contentproductie aan professionals die hier dagelijks mee bezig zijn, kan waardevol zijn. Hierdoor worden jouw online doelstellingen behaald en zorg je voor doorlopende optimalisering van je website.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact