terug

SEA-campagne

The Online Group zet SEA-marketing in om de meest relevante traffic naar jouw website te krijgen

Naast organische zoekmachine-optimalisatie en linkbuilding is adverteren in Google (SEA) een effectieve manier om een product of dienst bij een specifieke doelgroep onder ogen te brengen. Door een Google AdWords-campagne staat jouw website namelijk direct bovenaan in Google.

Als Google gecertificeerd zoekmachinemarketingbureau, zijn onze AdWords-specialisten ervaren in het opstellen van effectieve Google AdWords-campagnes.

Adverteren met Google AdWords

Voordat we een AdWords-campagne lanceren, onderzoeken we nauwkeurig het zoekgedrag van de potentiële klant door een zoekwoordanalyse uit te voeren. Door vervolgens relevante zoekwoorden te bepalen, zorgen we ervoor dat de advertenties in Google zichtbaar zijn op onderwerpen waar de doelgroep naar zoekt om zo de meeste conversies te realiseren.

Google AdWords-campagne opzetten

Adverteren in Google begint bij het selecteren van een geschikte campagne. Dit kan bestaan uit Search, Display, Shopping en/of Video Ads. Bij een Search-campagne verschijnen de advertenties in Google zelf, maar bij een Display-campagne verschijnen de advertenties op websites en apps die gerelateerd zijn aan de opgegeven zoekwoorden. Afhankelijk van het doel van de Google AdWords-campagne, wordt een effectieve campagne opgezet.

Conversie-optimalisatie

Voortdurend houden we de verschillende advertenties in de gaten om ervoor te zorgen dat het maximale uit het beschikbare budget wordt gehaald. We analyseren de effectiviteit van de zoekwoorden waarop wordt geadverteerd, de teksten die worden gebruikt in de Google AdWords-campagne en het conversiepad dat de (potentiële) klant doorstaat. Door de resultaten van de advertenties voortdurend in de gaten te houden en te optimaliseren waar nodig, halen we het maximale uit de campagne.

SEA uitbesteden

Hulp bij je AdWords-campagne nodig en de vindbaarheid van je website verbeteren? Als gecertificeerd zoekmachinemarketingbureau kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden tot adverteren in zoekmachines. Afhankelijk van de doelstellingen en het budget ontwikkelen we een passende zoekmachinemarketingstrategie om je website vindbaar te maken.

The Online Group is jouw Google AdWords Certified Partner

Als Google AdWords Certified Partner is The Online Group gecertificeerd door Google in het opstellen van een effectieve Google AdWords-campagne. Onze AdWords-specialisten weten als geen ander hoe ze met het beschikbare budget de beste resultaten kunnen realiseren.

Waarom een gecertificeerd Google AdWords-bureau?

Als partner van Google hebben we de kennis in huis om volledige online advertentiecampagnes op te zetten, te monitoren en bij te sturen. We ontvangen als eerste de nieuwste updates omtrent de producten die Google aanbiedt en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dit biedt voordelen voor onze klanten, bijvoorbeeld:

  • We staan in direct contact met Google en hebben een eigen contactpersoon die ons ondersteunt met marktinformatie, marktrapporten, optimaliseren van campagneplannen en hulp bij problemen.
  • Veel ervaring in diverse markten.
  • Veel informatie over zoekgedrag, zoekvolume, regionale spreiding en demografische factoren van Google-gebruikers. Deze informatie geeft onze specialisten de mogelijkheid de campagnes zo te optimaliseren dat er meer rendement wordt behaald en we nét even slimmer adverteren dan andere adverteerders.
  • Tips en adviezen over specifieke AdWords-accounts die niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden.
  • Diepgaande en snelle support om AdWords-problemen op te lossen.
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Niet onbelangrijk zijn de zogenaamde bèta’s. Hiermee kunnen wij nieuwe functionaliteiten, die Google nog niet publiekelijk uitrolt, al wel aanbieden aan onze klanten.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact