terug

Mailings

E-mailmarketing uitbesteden aan professionals

Het aanbieden van de juiste content op het juiste moment is een essentieel onderdeel van onlineleadgeneratie. Een effectieve manier om de doelgroep te voorzien van relevante informatie en haar te binden aan de organisatie, is de inzet van e-mailings en marketing automation. Onze contentmarketeers weten wat de doelgroep aanspreekt en  creëren  moeiteloos effectieve e-mailings.

Effectieve e-mailings

Een effectieve e-mailcampagne kan veel engagement opleveren en inzicht geven in de informatiebehoefte van de doelgroep. We creëren interessante berichten die de doelgroep boeien en analyseren elke e-mailing uitvoerig. Maandelijks koppelen we de opgedane inzichten in een overzichtelijke rapportage terug.

Marketing automation

Door onderzoek te doen naar de informatiebehoefte van de doelgroep en haar te voorzien van gepersonaliseerde content gedurende verschillende fases van het aankoopproces, wordt de lead gevoed. We voorzien de content van de juiste call-to-actions, toegespitst op de marketingdoelstellingen van de organisatie, om de online bezoekers te identificeren en te converteren naar klant.

E-mailings uitbesteden?

Van het ontwikkelen van een nieuwsbrief-template, het verzamelen van relevante informatie, het creëren van goede teksten en  beelden  tot het versturen van de e-mailing; indien gewenst nemen we het volledige traject uit handen.

Een voorbeeld van een contentvorm die via de mail kan worden verstuurd, is het E-Book. Via een E-Book kan je een specifieke doelgroep van voor haar relevante en diepgaande informatie voorzien. Ook is het mogelijk om een E-Book op je website aan te bieden in ruil voor een e-mailadres. Zo kan je jouw mailinglijst gestructureerd uitbreiden.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact