terug

Fotografie

Fotografie uitbesteden

Een krachtige foto versterkt tekstuele content. Vaak is de afbeelding één van de eerste dingen waar de lezer naar kijkt. Daarbij is de juiste afbeelding bij een blog essentieel om de boodschap goed over te brengen en de vindbaarheid van de tekst te verhogen. Het is daarom van groot belang dat er voldoende tijd en energie in de productie en keuze van de afbeelding wordt gestoken.

Foto’s bij tekstuele content

Visuele content is minstens zo belangrijk als tekstuele content. Onze fotografen begrijpen dit en zetten zich volledig in om het perfecte beeld vast te leggen ter ondersteuning van bijvoorbeeld een blog, e-book of social post. We kiezen de juiste locatie die aansluit bij de uit te dragen boodschap en maken gebruik van professionele apparatuur om de perfecte foto te schieten.

Selecteren en bewerken van stockfoto’s

Ook maken we gebruik van bestaande stockfoto’s. We selecteren de juiste beelden en geven deze een herkenbare lay-out mee die kenmerkend is voor de organisatie of het merk.

Foto’s op social media

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat social posts met een aansprekende afbeelding meer engagement genereren dan posts zonder beeld. Daarnaast verschijnt een social post met een afbeelding eerder in het nieuwsoverzicht van gebruikers. We begrijpen het belang van beeld op social media en zorgen ervoor dat de beleving middels de juiste beelden compleet is.

Professionele visuele content

Het gebruik van foto’s vergroot de vindbaarheid van websites, versterkt de boodschap en zorgt voor meer engagement. Heb je ondersteuning nodig bij de creatie of selectie van goede beelden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen! Naast fotografie kunnen we ook unieke visuals designen en maken we droge data behapbaar door middel van creatieve infographics.

Krachtige foto’s dragen bij aan het succes van jouw socialmediamarketing. In een effectieve social post kunnen professionele foto’s en pakkende teksten elkaar versterken.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact