terug

Designed visuals

Designed visuals laten maken

Naast tekst is beeld een onmisbaar aspect binnen contentmarketing. Eén van de manieren om tekstuele content zoals blogs of websiteteksten te ondersteunen, is door middel van custom-made visuals: in-house gedesignde beelden die passen bij de identiteit van de organisatie en de aandacht van de doelgroep pakken.

Visuele content versterkt de boodschap

Afhankelijk van de identiteit van de organisatie en de belevingswereld van de doelgroep, creëren we beelden die aansluiten bij de huidige huisstijl van de opdrachtgever. Het gebruik van unieke beelden onderscheidt de organisatie van anderen en zorgt voor meer interactie.

Infographics

Visuele content wordt tot 60 procent beter onthouden. Het is daarom belangrijk om sterke beelden te gebruiken die niet alleen de boodschap helder overbrengen, maar ook in lijn zijn met de look-and-feel van de organisatie. Een goed voorbeeld van een custom-made visual die veel data op een heldere manier weergeeft in een creatief design, is een infographic.

Visuals voor social media

Op social media zorgt het gebruik van beeld voor betere zichtbaarheid in de tijdlijn van de doelgroep en levert het meer engagement op. We creëren onderscheidende visuals die de doelgroep aanspreken en haar triggeren om de content te delen met haar vrienden. Dit vergroot het bereik van een organisatie of merk.

Custom-made visuals laten maken

Benieuwd wat door ons ontworpen visuals voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het gebruik van beeld voor online kanalen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Designed visuals zijn een belangrijk onderdeel van de door The Online Group ontworpen infographics. In een infographic worden de visuals versterkt door korte en krachtige teksten. De combinatie zorgt ervoor dat complexe data op een overzichtelijke en duidelijke manier wordt gecommuniceerd.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact