terug

Contentcreatie

The Online Group is de geschikte partner voor contentcreatie

Na de  strategiefase  is het tijd om de contentcreatie op te zetten. Bij The Online Group creëren we verschillende contentvormen voor verschillende kanalen. Samen kijken we welke vorm het beste bij de doelgroep, de doelstellingen en de identiteit van de organisatie past.

Tekstuele content

Er zijn verschillende tekstuele contentvormen die relevant kunnen zijn voor de doelgroep. Denk bij tekstuele content aan inspirerende blogspakkende websiteteksten en informerende e-books. Ook tekstueel sterke social posts en e-mailings kunnen zeer effectief zijn. We kennen de toegevoegde waarde van deze tekstuele contentvormen en hebben ervaring met de uitvoering in de praktijk.

Visuele content

Bepaalde informatie kan beter visueel worden overgebracht. Voor een merk is het belangrijk een herkenbare visuele stijl te ontwikkelen die past bij de organisatie en de doelgroep. Onze designers zijn in staat deze stijl door te vertalen in alle vormen van visuele content: custom designed visualsfoto’s, bewerkte stockbeelden en infographics. In een infographic kan veel data op een compacte en overzichtelijke manier worden weergegeven in een creatief design. Onze designers kunnen complexe informatie op een heldere en creatieve manier in een infographic verwerken, zodat de boodschap goed op de doelgroep overkomt.

Videocontent

Video’sexplanimations en animaties  zijn visuele vormen van contentcreatie die steeds belangrijkere plekken innemen binnen de contentmarketingstrategie. Onze filmcrew ontwikkelt video’s die een beleving creëren en de boodschap overtuigend verkondigen. Onze motion graphic designers ontwerpen explanimations, ook wel uitlegvideo’s genoemd, die het product of de dienst op een effectieve manier uitleggen.

Publicatie van content

Bij contentmarketing gaat het om het delen van de juiste content, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Naast de selectie en contentcreatie, kiezen we de juiste publicatiekanalen om de doelgroep te bereiken.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact