terug

Community management

Onze community managers houden iedere community levendig

Een levendige en actieve community op social media is van toegevoegde waarde voor een merk of organisatie. Community management vormt daarom een belangrijk onderdeel van de onlinemarketingactiviteiten. Om te zorgen dat de doelgroep op social media betrokken raakt bij een merk en geboeid blijft, plaatsen wij interessante content en gaan wij proactief de dialoog met de community aan. Op deze manier wordt het bereik van het merk vergroot en groeit de community op social media.

Relevante content

Door de community grondig te analyseren, weten onze community managers wat de doelgroep interessant vindt. Aan de hand van deze informatie ontwikkelen we relevante content die de doelgroep daadwerkelijk aanspreekt. Hierbij kunnen we zowel de teksten als beelden en video’s produceren. Zo bouwen we online een relatie op met de fans en zorgen we voor een professionele weergave van een merk op social media.

Virale apps

Door de inzet van virale apps, zoals een fotowedstrijd, quiz of andere unieke competitie op social media, blijft de social community levendig en wordt engagement gecreëerd. Wij ontwikkelen in-house social- en web-applicaties om competities te runnen en nemen hierbij het volledige app-management uit handen. Van de start van de competitie tot aan het controleren van inzendingen en het selecteren van de winnaars. Indien gewenst kunnen we ook op zoek naar een passende sponsor.

Online identiteit

Onze community managers kunnen desgewenst zeven dagen in de week betrokken zijn bij de community en handelen elke vraag of opmerking persoonlijk binnen 24 uur af. Ze stimuleren interactie door actief vragen te stellen in de social posts en houden in de reacties de dialoog op gang. Op deze manier zorgen we ervoor dat de organisatie een toegankelijk en open karakter krijgt.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact