terug

Blogs

Blogs laten schrijven

De contentmarketeers van The Online Group hebben veel ervaring met het ontwikkelen van blogs voor verschillende kanalen in uiteenlopende talen. Of het nu gaat om content voor een zakelijke doelgroep in een heel specifiek segment of content voor een consumentenproduct, we weten de doelgroep te boeien met voor haar relevante content.

Versterk de vindbaarheid van jouw website

Vooraf aan de creatie van een blog, maken we een contentstrategie. Een uitgebreide zoekwoordenanalyse is hier een belangrijk onderdeel van. De relevante resultaten uit de analyse verwerken we in de tekst, waardoor de vindbaarheid van de blog wordt verhoogd. Ook het regelmatig publiceren van blogs zorgt voor een betere vindbaarheid en meer terugkerende websitebezoekers.

Inspelen op de behoeften van de doelgroep

Een ander essentieel onderdeel van de productie van blogs, is het doelgroeponderzoek. Onze contentmarketeers onderzoeken wie de doelgroep precies is, aan welke content zij op dat moment behoefte heeft en via welke kanalen zij het best kan worden bereikt. Na de doelgroepanalyse worden de blogs geschreven en via de juiste kanalen en op het juiste moment gepubliceerd.

Artikelen en webteksten laten schrijven

Een blog is een goed middel om de websitebezoekers te boeien en de vindbaarheid van de website te verhogen. Ook het schrijven van goede websiteteksten draagt hieraan bij. Graag laten we zien wat de inzet van goede teksten voor jouw organisatie kan betekenen. Onder het genot van een zelfgemaakte cappuccino bespreken we alle mogelijkheden met je.

Blogs kunnen op de website worden geplaatst, via social worden gedeeld en via e-mailings direct in de inbox van de doelgroep worden afgeleverd. Door de inzet van marketing automation kan het delen van blogcontent via de mail worden geautomatiseerd.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact