terug

App laten maken

The Online Group is jouw app bureau

Bedrijven kunnen apps voor veel verschillende doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld om personeel gemakkelijker toegang te geven tot bepaalde data of andere bedrijfsprocessen te versnellen. Voor de ontwikkeling van apps ben je bij ons aan het goede adres, voor zowel Android als iOS. Wij nemen het gehele proces uit handen. Voor zowel design, development en onderhoud.

Van intake tot optimalisatie

Tijdens de intake zorgen we ervoor dat je wensen duidelijk zijn. Denk hierbij aan design, functies en de gewenste user-experience. Als deze zaken duidelijk zijn, gaan we aan de slag. We hebben meerdere feedbackrondes, zodat je bij het designproces betrokken blijft en we samen tot het gewenste eindresultaat komen. In de developmentfase kun je de app in actie zien en testen we deze op functionaliteit. Vervolgens optimaliseren wij de app om de werking en de kwaliteit ervan te waarborgen.

We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet

Nieuwe ontwikkelingen en updates volgen elkaar snel op. Omdat dit van invloed is op de werking van de app, zitten wij hier als app bureau bovenop. We installeren tijdig de updates en verzorgen het onderhoud. Tevens verzorgen wij de hosting en het technisch beheer via onze partner Byte.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact