terug

Animaties

Animatie laten maken

Bij The Online Group zijn we gespecialiseerd in het creëren van animatievideo’s en explanimations. Voordat we aan de productie van een geanimeerde video beginnen, ontwerpen we een storyboard en schrijven we voice-over teksten. Deze teksten worden vervolgens ingesproken door een professionele stemacteur die we na goed overleg kiezen. Elke animatie die we maken past in de vooraf ontwikkelde contentstrategie en sluit aan op de doelstellingen.

Effectieve visuele content

Onze motion graphic designers ontwerpen explanimations, ook wel uitleganimaties, die een product, dienst of onderwerp op een effectieve manier uitleggen. Het bekijken van een explanimation neemt vaak slechts één tot twee minuten in beslag, waardoor de bezoeker geboeid blijft en de boodschap effectief en helder overkomt.

Verrijk de online media

Een animatievideo of een explanimation kan een website of socialmediakanaal verrijken. De visuele elementen kunnen tekstuele content versterken en de gebruikerservaring verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om een video vanuit YouTube te embedden, wat de vindbaarheid van de website ten goede komt. Ook kan een animatievideo of een explanimation interessant zijn om op social media te plaatsen. Zo worden video’s via een kanaal als Facebook automatisch afgespeeld, wat de kans op meer views (en dus meer clicks en meer engagement) vergroot.

Een animatie laten maken door The Online Group?

Ben je bezig met een interessant project en wil je een animatie of explanimation ontwikkelen? Wij bespreken graag wat onze diensten voor jou kunnen betekenen!

Naast geanimeerde video’s, maken wij video’s die geproduceerd en geregisseerd worden door onze filmploeg. Deze professionals zijn betrokken bij het schrijven van het script, het filmen op locatie en de montage.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact