terug

Over The Online Group

Wij geloven dat online marketing leidend zal zijn voor iedere onderneming. Tegelijkertijd zal het zich steeds verder ontwikkelen, complexer worden en vragen om specialistische kennis. Wij bieden deze expertise middels de volgende vier disciplines: socialmediamarketing, contentmarketing, zoekmachinemarketing en web- & app-development.

The Online Group heeft een brede visie op online marketing, waardoor we bedrijven kunnen helpen een overkoepelende online strategie op te zetten of te optimaliseren. Ons team is ervaren, betrokken en ondernemend, en wordt gedreven door passie en enthousiasme voor online marketing. Op deze manier helpt The Online Group de online kansen maximaal te benutten.

Socialmediamarketing

The Online Group verdiept zich voortdurend in de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media om te zorgen dat elke doelgroep op de meest effectieve manier wordt bereikt. We analyseren nauwkeurig de online status van een merk of organisatie en ontwikkelen vervolgens een socialmediastrategie waarbij de doelgroep centraal staat. Afhankelijk van de behoeften creëren, publiceren en managen we social content in verschillende vormen voor verschillende socialmediakanalen. Door de interactie met de doelgroep aan te gaan en actief te reageren op vragen en opmerkingen van volgers, houden we de community levendig en betrokken.

Contentmarketing

The Online Group maakt content die in de smaak valt. Content waar de doelgroep over praat en die haar via de juiste kanalen en op de juiste momenten inspireert, boeit en bindt. Dit doen we voor zowel organisaties in de B2B- als B2C-markt. Afhankelijk van de behoeften van de doelgroep creëren, publiceren en optimaliseren we content in verschillende vormen voor verschillende kanalen. Hiermee zorgen we voor een optimale brand experience en streven we ernaar om de online doelstellingen van onze klanten te behalen. Denk hierbij aan het vergroten van het bereik, promoten van een merk, branden van een organisatie als werkgever, creëren van engagement of het genereren van websitetraffic.

Zoekmachinemarketing

The Online Group maakt websites vindbaar in zoekmachines. We zorgen ervoor dat de doelgroep jouw organisatie, product of dienst vindt met content die haar aanspreekt. Dit doen we zowel door middel van zoekmachine-optimalisatie als effectieve AdWords-campagnes. Aan de hand van een grondig zoekwoordonderzoek analyseren we de informatiebehoefte van de doelgroep. We gebruiken deze inzichten om de website te optimaliseren en de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren, zodat jouw organisatie, product of dienst de zichtbaarheid genereert die het verdient. We streven ernaar om de online doelstellingen van onze klanten te behalen. Denk hierbij aan het verkrijgen van een betere positie in zoekmachines, en het genereren van meer websitetraffic en conversies.

Web- & app-development

The Online Group ontwikkelt websites en apps met een optimale user-experience. We ontwerpen en ontwikkelen unieke, doordachte en responsive websites en apps met als doel de doelgroep effectief te bereiken en te converteren. Denk hierbij aan een op zichzelf staande corporate website, een campagne- of productwebsite of een webshop. Onze apps zijn geschikt voor smartphones, tablets en socialmediatoepassingen. De online marketeers van The Online Group verdiepen zich in de doelgroep & doelstellingen en vertalen het vraagstuk van de klant naar een creatief concept en design. We creëren een optimale brand experience die de boodschap duidelijk communiceert.

Bezig met een interessant project? We nemen graag de mogelijkheden met je door!

contact