terug

Online strategie

The Online Group ontwikkelt een effectieve onlinemarketingstrategie

Met een helikopterview bekijkt The Online Group het online vraagstuk van een organisatie en geeft overkoepelend advies. We onderscheiden ons van de concurrentie door onze gespecialiseerde kennis over alle onderdelen van online marketing. Zo kunnen socialmediamarketing, contentmarketing, zoekmachinemarketing en web- en app-development afzonderlijk worden ingezet, of worden gecombineerd bij de uitvoering van de online strategie.

Geïntegreerde onlinemarketingstrategie

Door te onderzoeken waar de doelgroep haar tijd online doorbrengt, wat haar aandacht trekt en wie haar inspireert, verkrijgt The Online Group informatie om een effectieve, complete en geïntegreerde online strategie te ontwikkelen. Dit kan een strategie zijn voor een tijdelijke campagne, ter lancering van een nieuw product, maar ook een volledige online strategie voor een organisatie of merk.

Een online strategie bestaat uit:

• Verdieping en onderzoek in de organisatie, doelgroep, doel en inzet van bestaande middelen;
• Beschrijving van de online doelstellingen, doelgroep, in te zetten online kanalen, KPI’s en benodigde resources;
• Realisatie: plan van aanpak, planning.

Externe online strateeg

Vaak hebben organisaties behoefte aan een externe online strateeg die een bepaalde periode op de werkvloer aanwezig is of van afstand adviseert en de organisatie helpt om de onlinemarketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Hij bekijkt de knelpunten met een frisse blik en is in staat de kansen in kaart te brengen en te vertalen naar concrete actiepunten. The Online Group detacheert online strategen op regelmatige basis. Geïnteresseerd in het inhuren van een externe online strateeg?

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact