terug

Online campagne

The Online Group is hét onlinemarketingbureau dat jouw online doelstellingen vormgeeft

Met een brede blik bekijkt The Online Group het online vraagstuk van een organisatie en ontwikkelt een geïntegreerd onlinecampagneplan. Een plan waarin de verschillende online kanalen op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Perfecte samenhang tussen online kanalen

Het succes van een online campagne valt of staat bij de inzet van de juiste online kanalen. Aan de hand van het doelgroeponderzoek dat vooraf heeft plaatsgevonden, wordt bepaald welke kanalen relevant zijn voor de onlinemarketingcampagne. Het is hierbij belangrijk dat de verschillende kanalen goed op elkaar worden afgestemd en elkaar versterken. Zo is het waardevol om zowel socialmediakanalen, blogs en de (campagne) website niet los van elkaar te zien, maar samen in te zetten. Wij hebben online marketeers in dienst die op elk van deze gebieden kunnen worden ingezet en jaren ervaring hebben.

Mix van verschillende onlinemarketingspecialismen

Naast het combineren van de verschillende online kanalen, is het belangrijk om meerdere marketingtechnieken in te zetten. Zo heeft een online campagne meer kans om te slagen als disciplines als zoekmachinemarketing, contentmarketing, socialmediamarketing en website- & app-concepting en -design gezamenlijk worden ingezet. Op deze manier wordt het optimale uit de online campagne gehaald.

Zichtbaarheid voor de online campagne

Om direct zichtbaarheid te genereren voor de online campagne, kunnen online advertenties worden ingezet. Zowel op social media als in Google en op websites zijn er diverse advertentiemogelijkheden. Voor langdurige zichtbaarheid op de eerste pagina van Google zetten wij SEO in, wat de organische manier is van gevonden worden in zoekmachines.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact