terug

Online adverteren

Wij zijn experts in online adverteren

Online adverteren kan het bereik van een merk of organisatie aanzienlijk vergroten. Er zijn verschillende manieren om een product, dienst of campagne bij de juiste doelgroep onder ogen te brengen. Denk aan advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook aan advertenties in Google en op websites. The Online Group heeft veel ervaring met het managen van online-advertentiecampagnes waarbij verschillende kanalen zijn geïntegreerd.

Social advertising

Social advertising kan het bereik en de engagement van socialmediakanalen vergroten en kan daarnaast de websitetraffic een boost geven. We monitoren de resultaten dagelijks, zodat we de advertenties doorlopend kunnen optimaliseren. Afhankelijk van het budget, de doelgroep en de boodschap wordt een advertentieplan gecreëerd dat erop gericht is de online doelstellingen te behalen.

Adverteren op Google

Naast social advertising, is het mogelijk om te adverteren op Google. Via Google AdWords brengen we een merk of organisatie onder de aandacht bij mensen die daadwerkelijk interesse hebben in het desbetreffende product of dienst. Een Google AdWords-campagne kan bestaan uit Search-advertising en Display-advertising. The Online Group is een gecertificeerde Google AdWords-partner. Dit biedt de volgende voordelen voor onze klanten:

• We staan in direct contact met Google en hebben een eigen contactpersoon die ons ondersteunt met marktinformatie, marktrapporten, het optimaliseren van campagneplannen en hulp bij problemen;
• Veel ervaring in diverse markten;
• Veel informatie over zoekgedrag, zoekvolume, regionale spreiding en demografische factoren van Google-gebruikers. Deze informatie geeft onze specialisten de mogelijkheid de campagnes zo te tweaken dat er meer rendement wordt behaald en we nét even slimmer adverteren dan andere adverteerders;
• Tips en adviezen over specifieke AdWords-accounts welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden;
• Diepgaande en snelle support om AdWords-problemen op te lossen;
• Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Niet onbelangrijk zijn de zogenaamde bèta’s. Hiermee kunnen wij nieuwe functionaliteiten, die Google nog niet publiekelijk uitrolt, al wel aanbieden aan onze klanten.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact