terug

Maak gebruik van onze quick-scan!

Als full-service onlinemarketingbureau is The Online Group expert binnen de belangrijkste onlinemarketingdisciplines. Werkzaamheden voor onze klanten lopen uiteen van het schrijven van blogs tot het creëren van een overkoepelende online strategie. Met onze brede blik op online marketing kunnen we elke klant, groot of klein en in alle branches, garanderen van een succesvol project.

Online marketing quick-scan

Om jou kennis te laten maken met onze expertise, bieden wij een quick-scan aan door een van onze online marketeers. Geheel kosteloos, met als doel jou hapklare feedback op de huidige onlinemarketingactiviteiten te geven en een eerste stap naar kennismaking te zetten. Deze quick-scan voeren we uit binnen verschillende disciplines. Denk aan het nalopen van je socialmediakanalen, testen van de website op vindbaarheid, controleren van consistentie in teksten of het geven van een overkoepelende visie op de gehele onlinemarketinginzet. Onze marketeer behandelt een uur lang jouw vraagstuk, waarna de uitkomsten met je worden gedeeld.

Nog even de voordelen op een rijtje:

• Praktische feedback van een van onze experts;
• Handvaten om direct vervolgstappen te nemen;
• Maak een start naar online succes;
• Geniet kosteloos van professioneel advies.

Laat ons middels onderstaand formulier weten op welk nummer of via welk e-mailadres we je kunnen bereiken, dan nemen we jouw vraagstuk door en kunnen we aan de slag!

*verplicht veld

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact