terug

Google Partner

The Online Group is jouw Google AdWords Certified Partner

Als Google AdWords Certified Partner is The Online Group gecertificeerd door Google in het opstellen van een effectieve Google AdWords-campagne. Onze AdWords-specialisten weten als geen ander hoe ze met het beschikbare budget de beste resultaten kunnen realiseren.

Wat is het voordeel van een gecertificeerd Google AdWords-bureau?

Als partner van Google hebben we de kennis in huis om volledige online advertentiecampagnes op te zetten, te monitoren en bij te sturen. We ontvangen als eerste de nieuwste updates omtrent de producten die Google aanbiedt en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dit biedt de volgende voordelen voor onze klanten:

• We staan in direct contact met Google en hebben een eigen contactpersoon die ons ondersteunt met marktinformatie, marktrapporten, optimaliseren van campagneplannen en hulp bij problemen.

• Veel ervaring in diverse markten.

• Veel informatie over zoekgedrag, zoekvolume, regionale spreiding en demografische factoren van Google-gebruikers. Deze informatie geeft onze specialisten de mogelijkheid de campagnes zo te optimaliseren dat er meer rendement wordt behaald en we nét even slimmer adverteren dan andere adverteerders.

• Tips en adviezen over specifieke AdWords-accounts die niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden.

• Diepgaande en snelle support om AdWords-problemen op te lossen.

• Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Niet onbelangrijk zijn de zogenaamde bèta’s. Hiermee kunnen wij nieuwe functionaliteiten, die Google nog niet publiekelijk uitrolt, al wel aanbieden aan onze klanten.

AdWords uitbesteden aan The Online Group?

Door middel van advertenties in Google sta je direct bovenaan in de zoekmachine en genereer je veel traffic naar je website. Onze specialisten hebben veel ervaring in het opzetten van effectieve Google AdWords-campagnes in verschillende branches. The Online Group beheert de campagnes en heeft als doel om het best haalbare uit het beschikbare budget te halen. Het onderhouden van een AdWords-campagne vergt veel tijd en specifieke kennis. Onze SEA-specialisten begrijpen dit en nemen alle zorgen rondom de advertentiecampagnes uit handen. In overleg met jou stellen we realistische doelstellingen op en maandelijks sturen we een overzichtelijke rapportage met de behaalde resultaten.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact