terug

Detachering

The Online Group detacheert onder andere content- en online marketeers

Vaak hebben organisaties niet alle specialismen in huis om een online strategie optimaal te implementeren. Het kan nuttig zijn hiervoor tijdelijk een externe specialist in te huren. The Online Group heeft ervaren online professionals in dienst die tijdelijk kunnen worden gedetacheerd om een organisatie online verder te helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze online specialisten

The Online Group heeft verschillende online- en contentmarketeers in dienst die allemaal hun eigen specialiteiten en expertises hebben. Hieronder staat een overzicht van onze online specialisten.

Online strateeg

Een externe online strateeg bekijkt het online vraagstuk van een organisatie of merk met een frisse blik en brengt de knelpunten en kansen in kaart. Dit vertaalt hij door naar een geïntegreerde online strategie en desgewenst kan hij ook helpen bij de implementatie ervan.

Contentmarketeer

Een contentmarketeer ontwikkelt een contentstrategie voor verschillende kanalen en creëert verschillende vormen van geschreven en visuele content: websiteteksten, nieuwsitems, blogs, whitepapers, e-mailings, infographics, animaties, video’s, etc. Desgewenst kan hij de content publiceren en het gehele contentmanagement uit handen nemen.

Socialmediaspecialist

Een socialmediaspecialist creëert socialmediacontent die de doelgroep inspireert en beweegt. Hij beheert de social communities van merken en organisaties en kan de gehele webcare uit handen nemen. Onze socialmediaspecialist bouwt communities vanaf de grond op of geeft de bestaande community een boost.

SEM-specialist

Een SEM-specialist zorgt ervoor dat een website goed vindbaar is in zoekmachines (SEO & SEA). Op basis van een zoekwoordonderzoek brengt hij relevante zoektermen in kaart en ontwikkelt een effectief plan om de website van een organisatie organisch goed te laten scoren in Google of in een andere zoekmachine.

Professionele hulp bij een online campagne

Met de hulp van een online specialist van The Online Group kan een onlinecampagnestrategie worden opgezet en tot een succes worden gebracht.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact