terug

Afstudeerstage Content en Community Management

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie onlinemarketingcampagnes? Ben je ondernemend en gek op contentmarketing? Dan is deze stage écht iets voor jou!

Omschrijving

The Online Group is op zoek naar een eindejaarstudent die een afstudeeronderzoek gaat doen op het gebied van contentmarketing. Je krijgt de mogelijkheid om de effectiviteit van verschillende (online) contentvormen te onderzoeken en met elkaar te vergelijken. Daarnaast word je een volwaardig lid van het team: je denkt mee over nieuwe concepten voor klanten, werkt mee aan de nieuwsbrief en bent medeverantwoordelijk voor de positionering van The Online Group als hét onlinemarketingbureau in Nederland.

Jouw profiel

  • Beschikbaar vanaf februari 2019;
  • Bij voorkeur eindejaarstudent;
  • Passie voor contentmarketing;
  • Affiniteit met contentontwikkeling;
  • Initiatiefrijk en taakgericht;
  • In staat overzicht te behouden en accuraat te werken;
  • Houdt van een vrijdagmiddagborrel 😉

Wie zijn wij?

The Online Group is een Amsterdams onlinemarketingbureau. Sinds 2010 ontwikkelen we complete online strategieën en brengen we de specialismen zoekmachinemarketing, contentmarketing, socialmediamarketing en website- en app-concepting, -design en –ontwikkeling samen onder één dak. Op deze manier helpt The Online Group bedrijven en merken de online kansen maximaal te benutten. We zijn een jong en ambitieus team met passie voor online marketing.

Wat biedt The Online Group?

Binnen een professionele en dynamische werkomgeving met gezellige, jonge collega’s krijg je de ruimte om een afstudeeronderzoek te doen en veel te leren. The Online Group heeft veel ervaring met afstudeerstagiaires en biedt naast goede begeleiding ook een stagevergoeding.

Interesse?

Stuur jouw motivatie samen met je CV naar a.sabanovic@theonlinegroup.com t.a.v. Amina Sabanovic.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact