terug

(Afstudeer)stage online marketing

Zit jij in de laatste fase van je studie? Ben je ondernemend, creatief en wil je meer leren over online marketing? Dan is stage lopen bij The Online Group écht iets voor jou!

Omschrijving

Als stagiair bij The Online Group word je een volwaardig lid van het team. Je denkt mee over nieuwe concepten voor klanten en je bent verantwoordelijk voor de onlinemarketingblogs op onze website. Daarnaast schud jij de creatieve socialmediaposts zonder problemen uit je mouw! Op die manier ben je medeverantwoordelijk voor de positionering van The Online Group als hét onlinemarketingbureau in Nederland.

Naast de mogelijkheid om veel te leren, krijg je eventueel hulp bij het maken van je afstudeeronderzoek (scriptie). Je krijgt veel vrijheid bij het kiezen van een onderwerp. Je zou bijvoorbeeld de effectiviteit van verschillende (online) contentvormen kunnen onderzoeken en met elkaar vergelijken.

Jouw profiel

  • Beschikbaar vanaf september 2020;
  • Interesse voor online marketing;
  • Affiniteit met contentontwikkeling en/of online advertising;
  • Initiatiefrijk, creatief en taakgericht;
  • Op school was Nederlands jouw beste vak;
  • In staat overzicht te behouden en accuraat te werken;
  • Houdt van een vrijdagmiddagborrel 😉!

Wie zijn wij?

The Online Group is een Amsterdams onlinemarketingbureau. Sinds 2010 ontwikkelen we complete online strategieën en brengen we de specialismen zoekmachinemarketing, contentmarketing, socialmediamarketing en website- en app-concepting, -design en –ontwikkeling samen onder één dak. Op deze manier helpt The Online Group bedrijven en merken de online kansen maximaal te benutten. We zijn een jong en ambitieus team met passie voor online marketing.

Wat biedt The Online Group?

Binnen een professionele en dynamische werkomgeving met gezellige, jonge collega’s krijg je de ruimte om een afstudeeronderzoek te doen en veel te leren. The Online Group heeft veel ervaring met afstudeerstagiaires en biedt naast goede begeleiding ook een stagevergoeding.

Interesse?

Stuur jouw motivatie samen met je CV naar lars.kloezeman@medicaldigitals.com t.a.v. Jesse Gosse.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact